Bug when writing Emails

Options
 Ines Santos
Ines Santos Member Posts: 3 VERIFIED MEMBER
First Comment Photogenic First Anniversary
edited January 4 in Sales CRM #1

It seems there's a bug with the emails. When I'm writing an email, out of nowhere the cursor moves to the first paragraph, making it annoying and loose a lot of time to write an email.


Answers

  • Edie Mew
    Edie Mew Member Posts: 171 VERIFIED MEMBER
    First Anniversary 5 Up Votes 5 Likes First Answer
    Options

    I have the same issue and a client of ours has also found the same issue.

  • Manuel Oliveira
    Manuel Oliveira Admin Posts: 1,162 COMMUNITY MANAGER
    5 Likes First Answer First Anniversary First Comment
    Options

    Hi Ines, I’m sorry to learn that. From your description, there could be other reasons for that than Pipedrive, and it is important to rule those out. For example, something to do with your browser.

    Can you confirm if you have cleared your browser's cache and cookies and if the same thing happens when you try a different browser?

  •  Ines Santos
    Ines Santos Member Posts: 3 VERIFIED MEMBER
    First Comment Photogenic First Anniversary
    Options

    Hi Manuel, thank you for your tips.

    Today is working fine again, without any action on my side. I was using Google Chrome browser. I didn't try on a different browser, but this was only happenning in Pipedrive. I had to write the email on Gmail and then copy and paste it into Pipedrive.

  • Manuel Oliveira
    Manuel Oliveira Admin Posts: 1,162 COMMUNITY MANAGER
    5 Likes First Answer First Anniversary First Comment
    Options

    Thanks for confirming Ines. It might have been a momentary issue that has since been resolved. In any case, I let our support team know, who will be on the lookout for any new issues matching your description.