Pipedrive not sending emails

John Shelburne
John Shelburne Posts: 47
edited July 27 in Sales CRM #1

 

image

Hey Pipedrivers!
Does anyone have tips for Pipedrive Email not appearing in the sent mail.
I type out an email and then hit send. The screen goes back to as if I didn't type the email. I check the sent mail in pipedrive and nothing appears. Refresh once, then again, then again and still nothing.
I check my gmail sent box and the email shows up. 

 

5f72599e63e87c0aa2e9a058_62032.png
Tagged:

Comments

  • Mike van der Valk
    Mike van der Valk Posts: 4,389 PIPEDRIVE PRODUCT MANAGER
    2500 Comments Third Anniversary 25 Likes First Answer
    edited October 2020 #2

    Hi @John Shelburne 

    Sorry to hear about this. Have you already contacted our support via the in-app chat or [email protected]?
    They can help you troubleshoot and resolve the issue.

  • Lee_5589
    Lee_5589 Posts: 2
    Second Anniversary
    edited February 24 #3

    Did this problems get resolved?
    I have this problems too.

  • Mike van der Valk
    Mike van der Valk Posts: 4,389 PIPEDRIVE PRODUCT MANAGER
    2500 Comments Third Anniversary 25 Likes First Answer
    edited December 2020 #4
    Lee said:

    Did this problems get resolved?
    I have this problems too.

    Hi @Lee 

    There are no general problems with sending emails from Pipedrive. One thing can be that in your email sync settings you've not checked the "sent folder" to sync to Pipedrive. Otherwise if you have done that but it's not working I'd also recommend to reach out to our support team via the in-app chat. Sorry about the inconvenience.

  • John Dalton
    John Dalton Posts: 1
    edited June 23 #5

    Also struggling with this, I've synced everything up. There is some kinda glitch in Pipedrive that doesn't send emails