באיזה מערכת לשליחת מועדים אפשריים לפגישה אתם משתמשים?

שלום לכולם,
שאלה קטנה, האם אתם משתמשים במערכת שליחת המועדים אפשריים לפגישה של Pipedrive? במידה ואתם משתמשים במערכת אחרת אשמח לדעת באיזה ולמה.
אני משתמש כרגע במערכת של פייפדרייב אבל האינטרקציה עם המערכת מאוד נמוכה ובסופו של דבר הלידים קובעים איתו בצורה הרגילה של בדיקה של מועד נוח במייל חוזר או טלפון.
יכול להיות שזה בגלל שאני עובד מול אנשים פחות טכנולוגיים ולכן יש פחות מענה והייתי שמח לשמוע פידבק של שאר המשתמשים.
תודה רבה מראש לכל העונים.
עומרי
Comments
-
הי עומרי
אני משתמש בפיצ'ר המובנה של פייפ-דרייב, וההיענות היא מאוד גבוהה, גם מול אנשים פחות טכנולוגיים.
פשוט מעתיק את הקישור שהמערכת יוצרת, כותב - להזמנת המועד הנוח עבורך לוחצים כאן, ומשם הדרך מאוד קצרה להשלמת התהליך
עומר שני
0 -
Omer Shani said:
הי עומרי
אני משתמש בפיצ'ר המובנה של פייפ-דרייב, וההיענות היא מאוד גבוהה, גם מול אנשים פחות טכנולוגיים.
פשוט מעתיק את הקישור שהמערכת יוצרת, כותב - להזמנת המועד הנוח עבורך לוחצים כאן, ומשם הדרך מאוד קצרה להשלמת התהליך
עומר שני
היי עומר,
תודה על התשובה המהירה.
עומרי
0 -
Dan Cohen said:
אני משתמש ב
CALENDLYלא יודע למה. לא נסיתי את המערכת של פייפדרייב עדיין
תודה על התשובה, זה אחד הכלים הנפוצים אבל אני חושב שיש יתרון שמדובר על מערכת אחת שמרכזת הכל.
0 -
גב רותם said:
משתמש בכלי המובנה של פייפדרייב
ואנשים לא מסתבכים איתו
בסוף ההודעה כותב תגידו לי אם הצלחתם להכנס ללינק
תודה על התשובה.
0 -
הי עומרי, משתמש \השתמשתי בפייפדרייב\קלנדלי\דודל. תלוי בגמישות וביכולות שאתה צריך מהמערכת. אני חושב שקלנדלי (בתשלום) הכי טובה ומתממשקת עם הכי הרבה מערכות חיצוניות .
פייפדרייב טובה ונוחה אבל יותר מוגבלת, אלא אם יש לך יוזר פרו (אנחנו באדבנסד)
0 -
Avihai Tsabari said:
הי עומרי, משתמש \השתמשתי בפייפדרייב\קלנדלי\דודל. תלוי בגמישות וביכולות שאתה צריך מהמערכת. אני חושב שקלנדלי (בתשלום) הכי טובה ומתממשקת עם הכי הרבה מערכות חיצוניות .
פייפדרייב טובה ונוחה אבל יותר מוגבלת, אלא אם יש לך יוזר פרו (אנחנו באדבנסד)
אנחנו עובדים עם פרו וזה באמת נותן יותר אפשרויות, הנקודה הבעייתית מבחינתי היא שאין איטרקציה עם הלינק לקביעת פגישה.
אנסה לשנות קצת את המבנה של המייל, אולי זה יעזור.
תודה רבה על המענה,
עומרי
0