Połączone szanse sprzedaży (usługi i produkty) w ramach jednego kontraktu

Cześć,
Znacie sposób na połączenie kilku szans sprzedaży (relacje) w Pipedrive?
Chodzi o przypadek połączenia kilku różnych szans sprzedaży dot. jednego klienta (a właściwie kontraktu) w grupę.
Nie znalazłem żadnej innej opcji poza "Szansami sprzedaży Organizacji", ale nie ma tutaj zależności w odniesieniu do wspomnianego kontraktu, gdzie mamy np. usługi dostarczenia serwerów, utrzymania systemu (rozliczane miesięcznie, subskrypcją) z dostarczeniem produktów.
Umieszczenie powyższych informacji w jednej szansie sprzedaży zakłamuje statystyki i raporty (to można obejść), ale nie ma nic do wygodnej nawigacji pomiędzy szansami sprzedaży w ramach takiego kontraktu.
Comments
-
A czy to nie jest tak, że jak wejdziesz na dany kontakt / organizację, widzisz cały timeline ze wszystkich szans sprzedaży dla tej organizacji? Tak, chyba to teraz działa.
0 -
Mariusz Reczyński said:
A czy to nie jest tak, że jak wejdziesz na dany kontakt / organizację, widzisz cały timeline ze wszystkich szans sprzedaży dla tej organizacji? Tak, chyba to teraz działa.
Problem w tym, że mam np. klika kontraktów dla tej samej organizacji, dla przykładu każdy z kontraktów posiada szansę sprzedaży dot. np. usługi dostarczenia serwerów (o różnych parametrach). Więc szans z taką usługą jest wiele i nie wiadomo (dla osoby niezorientowanej, które "dostarczenie serwerów" dot. danego kontraktu).
Nie ma dodatkowego "listingu szans sprzedaży powiązanych z danym kontraktem", tak aby nie było wątpliwości.
Wszystko jest jak mówisz na jednym listingu danej Organizacji.
W sumie funkcjonalność mogła by wyglądać podobnie do tego ficzera "produkty" powiązane z szansą sprzedaży. Tyle tylko, że w moim przypadku produktami byłyby szanse sprzedaży, a kontenerem wspomniany kontrakt
Wychodzi na to że brakuje mi jeszcze jednego poziomu.0 -
Mariusz Reczyński said:
Jak klikasz w konkretny kontakt w organizacji, to nie widzisz szans sprzedaży tylko dla tego kontaktu?
Ja używam jeszcze za krótko Pipe i nie mam takiej sytuacji.
0