Getting an error message

Bjørn-Henning Opheim
Bjørn-Henning Opheim Member Posts: 57
5 Likes First Anniversary Name Dropper First Comment
edited July 2022 in Sales CRM #1

Good morning everyone. @Mike van der Valk , I am getting an error message when I try to access one of my projects. This happened after I added a new custom field to test. It seems like I can accsess the other projects just fine. The difference is that I have som tasks on the project I can't access.

See video: https://cln.sh/9oWqUj 

Tagged:

Comments

  • Mike van der Valk
    Mike van der Valk Pipedrive Team Posts: 3,077 PIPEDRIVE TEAM
    First Anniversary 5 Likes 5 LOLs First Answer
    edited February 2022 #2

    Thanks for sharing @Bjørn-Henning Opheim we're on it! For bugs writing to mike@pipedrive.com next time would be even quicker :) 

    Sorry about the hassle and I'll keep you posted!

  • Mike van der Valk
    Mike van der Valk Pipedrive Team Posts: 3,077 PIPEDRIVE TEAM
    First Anniversary 5 Likes 5 LOLs First Answer
    edited January 2022 #3

    Thanks for sharing @Bjørn-Henning Opheim we're on it! For bugs writing to mike@pipedrive.com next time would be even quicker :) 

    Sorry about the hassle and I'll keep you posted!

    Hi @Bjørn-Henning Opheim 

    Sending you and email as well but it should be fixed.

    It was not related to custom fields actually but it seemed you had deleted the "task-type" of activity in your account and this was messing something up.

    Please confirm here or by email if all is good again :)