Skip to main content

Pipedrive Danmark/Denmark
Pipedrive Danmark/Denmark
662 members
1 question
12 posts

For Pipedrive brugere og kunder, der arbejder fra Danmark. 

Vores lokale mester er her for alle spørgsmål i samfundet: Channel Leader @Frands Otting 🇩🇰 

Post
Pinned
General

What makes selling in Denmark unique? Use this channel to connect and speak Danish if you prefer :)

Hi all,

We're slowly but surely growing our country-specific channels. Please use this channel to connect with local people who work in sales and use Pipedrive.

Discuss questions, tips & tricks and above all feel free to speak Danish! 🇩🇰

Enjoy the community!

Identified leads + conversion rate.

Hej alle

Jeg kører et setup hvor jeg har importeret omkring 600 leads til pipedrive udelukkende som organisationer. De er der efter markeret med labels efter industri, så vores salgsteam kan gribe fat i en industri ad gangen, lokalisere den rigtige kontakt i virksomheden, og der efter oprette en deal på det. 

Jeg søger en mulighed for at inkludere den organisation-import i conversion rate, eller at opstille en seperat rapport ved siden af CR i dashboard, så man følger udviklingen i de 600 leads fra start til ende. 

Nogle der har et bud på hvordan det kan gøre? Jeg har forgæves forsøgt med rapporter, og overvejer nu helt at trække CR dataen ud af Pipedrive og bygge et eksternt BI dashboard. 

 

På forhånd tak!

Nicolai 

Hvordan styrer jeg mine ordrer og kunder via Pipedrive?

Halløj,

Som jeg ser det hjælper Pipedrive mig med at lukke en ordre hurtigere samt bevare overblikket over hvor i ordren vi måtte være. Men, jeg sælger et FMGC produkt og forventer klart at de kunder som handler hus mig efterfølgende skal have et salesvisit minimum en gang i måneden hvor der også gerne skulle blive lagt en ny ordre, men er det noget jeg overhovedet kan forvente at Pipedrive kan bruges til, og hvis ja, hvordan bygger jeg det så rigtigt op? Mine produkter er tilføjet.

Import af data plus lidt ekstra spm.

Hej,

Jeg overvejer at opsige mit Abn. på AgileCRM og flytte til Pipedrive. I AgileCRM har jeg ca. 4000 kontakter som vi bl,a, styrer ved hjælp af en masse tags. Ved I om man kan exportere alle disse kontakter med tags..?

Jeg går ud fra at stamdata/notes/etc. ikke volder problemer - er der nogen der kan hjælpe med export/import..?

Ligeledes har jeg svært ved at se om Pipedrive har: et email kampagnemodul, integration - til Landing page, LinkedIn, email finder tool.

//Jan

23354923