Skip to main content

Pipedrive Nederland/Netherlands
Pipedrive Nederland/Netherlands
2432 members
39 posts

Deze groep is er voor iedereen die Nederlands spreekt. Werk jij in Sales of een andere functie waarbij Pipedrive jouw leven makkelijker maakt? Dan is dit de groep om andere gebruikers en sales experts te spreken en te leren van elkaar. 

Stel je aan elkaar voor en zoek naar antwoorden op al je vragen in de Nederlandse Pipedrive community.

Als locale community leider zijn @Bert Calatz  en @Mark Kranenburg   beschikbaar en van Pipedrive is @Mike van der Valk  beschikbaar voor community gerelateerde vragen.

Kijk de Oktober community meetup terug 🇳🇱🚀

Met enige vertraging is de video dan hier! 🙌🏻

https://pipedrive.hubs.vidyard.com/watch/KhSjSthSwYfoGJs3NZFU18

Vorige week kwamen we samen met ~30 man en vrouw en spraken wij over:

  • De aankomende nieuwe functionaliteit in Pipedrive 🏗
  • Discussies rondom de producten in ons platform 📦
  • Discussies rondom automatiseren en het gebruik van derde partijen samen met jouw account ⚙️

Verder  introduceerde @Mark Kranenburg zich als Nederlandse community Driver en Pipedrive Partner.

Het gaafste vond ik toch wel om te zien hoe jullie elkaar nieuwe ideeën gaven om bepaalde zaken te optimaliseren in elkaars account! 🥳

Het was weer gezellig! 🙏🏻

Aanpassen mail_from emailadres in Pipedrive (verzending via Gmail)

Hi all, 2 weken geleden hebben wij een namechange van ons domein en daarmee ook van onze e-mail extensie doorgevoerd. We zijn overgegaan van Fondsnieuws.nl naar InvestmentOfficer.com

Wij maken gebruik van Gmail, operationeel werk ik echter in Pipedrive, het Gmail account is daaraan gekoppeld. Mails maken en verzenden, binnenkomende e-mails inzien en beantwoorden doe ik allemaal vanuit Pipedrive.

Nu loop ik tegen het probleem aan dat Pipedrive het 'van' e-mailadres niet aanpast. Ik kan wel de nieuwe afzender naam Subscriptions @ Investment Officer instellen, maar het e-mailadres blijft - wat ik ook probeer - subscriptions@fondsnieuws.nl weergeven terwijl ik dat subscriptions@investmentofficer.com zou willen maken.

Nu is het zo dat ik in Gmail nog steeds als Fondsnieuws moet inloggen. Het emailadres subscriptions@investmentofficer.com is in Gmail gekoppeld aan subscriptions@fondsnieuws.nl

Iemand ervaring met het aanpassen van een dergelijk probleem in Pipedrive?

Groet,
Roy Schuuring

 

Wie gebruikt Pipedrive om abonnementen te beheren?

Iemand ervaring met Pipedrive producten en het doorvoeren van een jaarlijkse prijsindexering, die dan in alle openstaande deals waar dat product in staat, moet worden doorgevoerd?

Ik heb ook de 'recurring revenue' feature en gebruik die nu ook, maar daar zet je 'hard' een bedrag in, dus dat gaat neem ik aan niet werken bij een jaarlijkse prijsindexering. 

Hoor graag of iemand hier ervaring mee heeft!

Roy

 

 

Bug?

Hallo ik zie in de dealoverzichten per kwartaal geen optelling van q1 meer de bovenste regel is incompleet, pe maand geen probleem, zie afbeelding. Is dit een bug?