Skip to main content

Pipedrive Netherlands
Pipedrive Netherlands
275 members
5 questions
15 posts

Deze groep is er voor iedereen die Nederlands spreekt. Werk jij in Sales of een andere functie waarbij Pipedrive jouw leven makkelijker maakt? Dan is dit de groep om andere gebruikers en sales experts te spreken en te leren van elkaar. 

Stel je aan elkaar voor en zoek naar antwoorden op al je vragen in de Nederlandse Pipedrive community.

Als locale community leider zijn @Bert Calatz  en @Mark de Rijk  beschikbaar en van Pipedrive is @Mike van der Valk  beschikbaar voor community gerelateerde vragen.

Stijn liked a month ago

Kijk onze allereerste Nederlandstalige community meetup terug 🚀🇧🇪 🇳🇱

7 mei was de allereerste Nederlandstalige community meetup. Met 20 man/vrouw bespraken wij hoe de community gebruikt kan worden om kennis te delen. Bekijk hier de opname om ook te leren welke features er aankomen de komende weken/maanden.

https://pipedrive.hubs.vidyard.com/watch/R9owSu5Mt6mzx3Ru1npwss
Mike replied 16 days ago

Mail automatisch linken aan persoon/organisatie

Goedemiddag,

Ben nog een rookie met pipedrive en heb regelmatig het volgende: 

Een belangrijke mail of foto, stuk tekst of iets dergelijks die ik dan naar mezelf mail om vervolgens op te slaan als notitie bij een bepaald persoon of organisatie. het heeft dus geen betrekking op een deal of lead.

Is het niet mogelijk om een mail naar je BCC pipedrive adres te sturen met onderwerp bv: Richard .... vraag pipedrive en dat hij deze dan automatisch onder contactpersoon Richard .... opslaat???

DIt moet toch mogelijk zijn? Heeft iemand dit meer?  

Mike replied 21 days ago

Zichtbaarheid rapporten in "customizable dashboard"

Weergave in rapport
Weergave in rapport

Ik probeer een rapport (conversie per klant/organisatie) weer te geven in het customizable dashboard. Probleem is echter dat slechts een deel van dit rapport in het dashboard komt. Het rapport is namelijk te groot voor "1 view" en kan dus in het rapport zelf dmv een pijltje geswitcht worden tussen de weergave. Dit is in het dahsboard echter niet mogelijk naar het lijkt. Iemand hier een oplossing voor?

Weergave in dashboard
Weergave in dashboard
Inês replied a month ago

Vraagje over offerte

Waarom kun je wel producten toevoegen aan pipedrive, als je geen offerte kunt maken tot heden? Wordt aan gewerkt heb ik begrepen....