Skip to main content

Pipedrive Sverige/Sweden
Pipedrive Sverige/Sweden
515 members
1 question
28 posts

Varmt välkommen till gruppen: Pipedrive Sverige! Jag heter Torbjörn Johansson och är grundare och konsult på Vojigo och nu också kanalledare för gruppen, Pipedrive Sverige.

Först vill jag tacka för förtroendet att få leda den svenska Pipedrive kanalen. Jag har länge (2 år) tjatat på Pipedrive att släppa en CRM version på svenska språket och skam den som ger sig. Nu finns Pipedrive på svenska och det känns naturligt att vi även kommunicerar på svenska på denna kanal.

Här bygger vi nätverk samt delar med oss av våra erfarenheter, ställer frågor eller annat som skapar värde för oss pipedrivers eller våra kunder.

När du går med, presentera gärna dig själv, vad du gör samt vilket värde du skapar för dina kunder och oss pipedrivers.

Dela med dig av dina framgångar, motgångar, önskemål om nya funktioner eller annat. Din fantasi sätter begränsningarna.

NU KÖR VI!

Channel Leader: @Torbjörn Johansson 

Vad kul, nu har vi passerat 500 följare i Pipedrive Sverige kanalen!

Skippa mejlen! Testa ett nytt sätt att kommunicera med dina kollegor inom sälj.

Upplever du att det mejlas för mycket? En del företag har börjat använda chattar som SLACK och TEAMS men denna kommunikation sparas kanske inte på rätt ställe? Men nu finns det en lösning, Pipedrives funktion “omnämnanden och kommentarer”.

Läs mer här.

Vill du spara upp till en dag i veckan?

När jag startade mitt företag så hade jag som ambition att bli så digital som möjligt. Jag ville effektivisera mitt arbete för att frigöra tid till det jag brinner för, att hjälpa andra att effektivisera sin försäljning. Nu vill jag dela med mig av min kunskap till dig. 🙂

I den här e-boken får du tips på 6 digitala verktyg som hjälper dig att spara upp till en dag i veckan på ditt säljarbete. Pipedrive är det centrala systemet och jag beskriver ytterligare 5 appar som har en bra integration med Pipedrive.

I e-boken:

✅ Identifiera dina webbplatsbesökare

✅ Hitta... (More)

400 medlemmar i Pipedrive Sverige gruppen

Nu har vi passerat 400 medlemmar i Pipedrive Sverige gruppen. Riktigt kul! Nu på väg mot 500.