Skip to main content

Pipedrive Sverige/Sweden
Pipedrive Sverige/Sweden
869 members
45 posts

Varmt välkommen till gruppen: Pipedrive Sverige! Jag heter Torbjörn Johansson och är grundare och konsult på Vojigo och nu också kanalledare för gruppen, Pipedrive Sverige.

Först vill jag tacka för förtroendet att få leda den svenska Pipedrive kanalen. Jag har länge (2 år) tjatat på Pipedrive att släppa en CRM version på svenska språket och skam den som ger sig. Nu finns Pipedrive på svenska och det känns naturligt att vi även kommunicerar på svenska på denna kanal.

Här bygger vi nätverk samt delar med oss av våra erfarenheter, ställer frågor eller annat som skapar värde för oss pipedrivers eller våra kunder.

När du går med, presentera gärna dig själv, vad du gör samt vilket värde du skapar för dina kunder och oss pipedrivers.

Dela med dig av dina framgångar, motgångar, önskemål om nya funktioner eller annat. Din fantasi sätter begränsningarna.

NU KÖR VI!

Channel Leader: @Torbjörn Johansson 

Prognostisera månatliga intäkter i Pipedrive

När man säljrapporterar en affär så rapporterar man oftast affärens hela värde, åtminstone årsvärde. Men säljrapporteringen speglar sällan hur intäktsflödet kommer att se ut.

Använder man Pipedrive CRM med licensnivå minst Professional så kan man även prognostisera månatliga intäkter utifrån varje affär. För att göra detta så väljer man vilken faktureringsplan man vill använda, Prenumeration eller Betalningsplan. Läs mer här >>

Pipedrive hjälper dig att hantera dina projekt

Pipedrive är känt som ett av de mest uppskattade säljstödssystemen inom B2B. Vill man ha kontroll på efterföljande leveransprojekt så har man fått använda Trello, Nifty eller liknande program (ibland har man även försökt trycka in leveranserna som säljprojekt i Pipedrive med blandad framgång). Ska man växla mellan program så är integrationen mellan programmen viktig så man slipper mata in samma information flera gånger.

Men snart så slipper du byta program. Pipedrive har nyligen släppt en Beta-utgåva på funktionen Pipedrive Projekt. Du kommer att känna igen dig om du tidigare jobbat i Pipedrive med din försäljning.

Läs mer här >>

@Mike van der Valk 

Nu har vi passerat 800 medlemmar i Sverigegruppen

Då var det dags för nästa delmål, 900. Catarina blev vår 800:e medlem.

3 månaders erfarenhet från att använda Pipedrive - vad är era erfarenheter?

har till dags datum varit användare av totalt 8 olika CRM system, varav Pipedrive är det senaste i raden,

kan dessvärre inte, efter 3 månaders användande, klura ut hur jag ska använda Pipedrive, saknar såväl uppföljningsaktiviteter som överblick över prospekt, förstår ej heller idén med prospekt respektive aktiviteter, och saknar även funktioner för prospektering,

Därför är jag intresserad av vad forumet anser om Pipedrive, era erfarenheter, och sist men inte minst hur 17 ska man jobba i systemet :)  

 

#erfarenhet