Skip to main content

Pipedrive Sverige/Sweden
Pipedrive Sverige/Sweden
240 members
1 question
15 posts

Varmt välkommen till gruppen: Pipedrive Sverige! 

Först vill jag tacka för förtroendet att få leda den svenska Pipedrive kanalen. Jag har länge (2 år) tjatat på Pipedrive att släppa en CRM version på svenska språket och skam den som ger sig. Nu finns Pipedrive på svenska och det känns naturligt att vi även kommunicerar på svenska på denna kanal.

Här bygger vi nätverk samt delar med oss av våra erfarenheter, ställer frågor eller annat som skapar värde för oss pipedrivers eller våra kunder.

När du går med, presentera gärna dig själv, vad du gör samt vilket värde du skapar för dina kunder och oss pipedrivers.

Dela med dig av dina framgångar, motgångar, önskemål om nya funktioner eller annat. Din fantasi sätter begränsningarna.

NU KÖR VI!

Channel Leader: @Torbjörn Johansson 

Ska fakturautkast direkt från Pipedrive

I veckan fick jag en fråga från ett företag om det går att fakturera direkt från Pipedrive. Jag vet att på Pipedrive Marketplace finns en hel del appar som hanterar just detta. Kollade runt lite på kundrecensioner och många var missnöjda. Men varför inte en gång för alla utreda detta för mitt eget bolag? 

Resultat: Nu kommer jag att spara många timmar på ett år. Hur gjorde jag?

Läs mer här.

Fantastiskt! Vi passerar 200 Pipedrivers i svenska gruppen.

Intresset för Pipedrive i Sverige ökar dramatiskt. Vi har nu passerat 200 personer i vår grupp och det är bara början. Kom ihåg att presentera dig då du är ny, kommentera inlägg, skriv inlägg och posta frågor så ska vi försöka svara på dessa.

Har din säljorganisation tillförlitliga säljprognoser?

Vem har inte suttit på ett säljmöte då man ska motivera och försvara när en affär ska landa, men det borde finnas hjälp att få? I Pipedrive så finns en prognosdel där man utifrån “förväntat avslutsdatum” kan summera upp hur olika hur olika affärer bidrar till säljresultatet per tidsintervall. Läs mer här.

Vill du slippa skriva anteckningar i ditt CRM?

Tycker du att det tar för mycket tid att dokumentera dina aktiviteter i Pipedrive? Kanske gör du aktiviteter när du inte är framför datorn och kanske glömmer att notera dessa? Nu finns det en lösning!

Läs mer här.