Skip to main content

Pipedrive Sverige/Sweden
Pipedrive Sverige/Sweden
391 members
1 question
24 posts

Varmt välkommen till gruppen: Pipedrive Sverige! 

Först vill jag tacka för förtroendet att få leda den svenska Pipedrive kanalen. Jag har länge (2 år) tjatat på Pipedrive att släppa en CRM version på svenska språket och skam den som ger sig. Nu finns Pipedrive på svenska och det känns naturligt att vi även kommunicerar på svenska på denna kanal.

Här bygger vi nätverk samt delar med oss av våra erfarenheter, ställer frågor eller annat som skapar värde för oss pipedrivers eller våra kunder.

När du går med, presentera gärna dig själv, vad du gör samt vilket värde du skapar för dina kunder och oss pipedrivers.

Dela med dig av dina framgångar, motgångar, önskemål om nya funktioner eller annat. Din fantasi sätter begränsningarna.

NU KÖR VI!

Channel Leader: @Torbjörn Johansson 

Är Prospektör-vyn det enda alternativet?

Vi är vana med att de CRM-verktyg vi haft har haft kopplingar till merinfo och Bisnode. Testade Prospektör-delen i Pipedrive och tyckte att den var sådär. Gjorde några provsökningar och fick fram väldigt dåligt sökresultat. Hur har ni andra gjort? Finns det alternativ?

Periodiserade intäkter?

Vi håller på och utvärderar olika CRM och har fastnat lite för Pipedrive. Våra säljare mäts både på fasta engångsintäkter men också på periodiska intäkter, typ 2000 kr/mån i 48 månader. Jag har sett att det går att skapa detta under Produkter men det jag undrar är om det på något sätt går att få till det att dessa 2000 kr/mån återkommer varje månad på säljarens säljtavla? Eller i statistiken för säljaren? Jag vill inte att våra säljare skall behöva skriva in 2000 kr varje månad. Som det är nu blir det bara en affär på 96 000 kr och... (More)

Spara tid när du ska mejla dina kunder eller prospekts

Vem har inte letat bland gamla mejl för att kopiera texten och sedan byta ut viss information så mejlet blir anpassat för den nya mottagaren. Det har i alla fall jag gjort. Men inte längre!

Jag använder Pipedrive CRM för att skicka mejl till mina kunder och prospekts. I Pipedrive kan man skapa mejlmallar som också kan innehålla Pipedrive variabler (på samma sätt som Pipedrive Dokument för offerter och avtal). 

Läs mer här.

Har du tröttnat på att hitta ett mötesdatum som passar alla?

Vem har inte mejlat och försökt hitta en mötestid som passar båda parter? Oftast går det några vändor fram och tillbaka innan det är klart. Tar en del onödig tid, ett rent slöseri skulle jag säga.

Med Pipedrives funktion SCHEDULER eller FÖRESLÅ TIDER som det heter på svenska förenklas denna hantering.

Hur kan du läsa här.