Skip to main content

Pipedrive Sverige/Sweden
Pipedrive Sverige/Sweden
697 members
1 question
39 posts

Varmt välkommen till gruppen: Pipedrive Sverige! Jag heter Torbjörn Johansson och är grundare och konsult på Vojigo och nu också kanalledare för gruppen, Pipedrive Sverige.

Först vill jag tacka för förtroendet att få leda den svenska Pipedrive kanalen. Jag har länge (2 år) tjatat på Pipedrive att släppa en CRM version på svenska språket och skam den som ger sig. Nu finns Pipedrive på svenska och det känns naturligt att vi även kommunicerar på svenska på denna kanal.

Här bygger vi nätverk samt delar med oss av våra erfarenheter, ställer frågor eller annat som skapar värde för oss pipedrivers eller våra kunder.

När du går med, presentera gärna dig själv, vad du gör samt vilket värde du skapar för dina kunder och oss pipedrivers.

Dela med dig av dina framgångar, motgångar, önskemål om nya funktioner eller annat. Din fantasi sätter begränsningarna.

NU KÖR VI!

Channel Leader: @Torbjörn Johansson 

Byta namn på aktivitet

Tips på hur man byter namn på aktivitet, som det är nu så får jag upp samtliga namn men önskar naturligtvis enbart befintliga kontakter på organisationen,

@aktivitet @bytanamn

Linkport

Får obegripligt dubblett av personen när jag använder Linkport,

Någon som vet hur man kan undvika detta?

@linkport

 

Pipeline approach

Hej på Er, 

Hoppas kunna få lite smart vägledning och tips av lite Pipedrive rävar här inne. 

Kommer själv från Hubspot världen närmast men ska nu sätta upp en Pipedrive struktur för ett bolag och klurar på det här med prospektering och dealpipelines. 

I Hubspot gjorde vi så att vi satte upp en Pipeline som hanterade prospekteringsfasen egentligen fram tills dess att man hade bokat ett första möte med kund. Då triggade vi den in i nästa pipeline som var mer av en Deal pipeline som hanterade från första möte och fram till sign. 

Jag vet också att vissa där har valt att hantera det som att man bara har prospekteringsfasen rakt upp och ned i kunddatabasen och jobbar där utan en egentlig pipeline. 

 

Så kort och gott, det finns ju säkert lika många sätt som det finns administratörer och användare, men vad är Era bästa tips och tricks på ämnet och hur har ni löst det? 

 

Värt att säga är att vi jobbar B2B och med tjänsteförsäljning primärt. 

 

Filtrera på orgnr och uppdatera label

Hallå alla!

Jag har en pipedrive-databas på ca 5000 st organisationer (samtliga med ett unikt orgnr). 

Jag vill filtrera dessa med en excel-lista innhållande 300 orgnr och där det matchar mot databasen vill jag uppdatera label för just dessa organisationer i pipedrive. I det fall det är möjligt så vill jag se vilka organisationer som uppdaterades i Pipedrive och vilka av de 300 företagen som som inte matchades. 

Någon som vet hur jag kan göra detta enklast?

 

Tack på förhand,

Leo