Hi all, 2 weken geleden hebben wij een namechange van ons domein en daarmee ook van onze e-mail extensie doorgevoerd. We zijn overgegaan van Fondsnieuws.nl naar InvestmentOfficer.com

Wij maken gebruik van Gmail, operationeel werk ik echter in Pipedrive, het Gmail account is daaraan gekoppeld. Mails maken en verzenden, binnenkomende e-mails inzien en beantwoorden doe ik allemaal vanuit Pipedrive.

Nu loop ik tegen het probleem aan dat Pipedrive het 'van' e-mailadres niet aanpast. Ik kan wel de nieuwe afzender naam Subscriptions @ Investment Officer instellen, maar het e-mailadres blijft - wat ik ook probeer - subscriptions@fondsnieuws.nl weergeven terwijl ik dat subscriptions@investmentofficer.com zou willen maken.

Nu is het zo dat ik in Gmail nog steeds als Fondsnieuws moet inloggen. Het emailadres subscriptions@investmentofficer.com is in Gmail gekoppeld aan subscriptions@fondsnieuws.nl

Iemand ervaring met het aanpassen van een dergelijk probleem in Pipedrive?

Groet,
Roy Schuuring