Hallo Pipedrivers,

Graag nodig ik jullie bij deze uit voor de allereerste online meetup tussen Nederlands sprekende Pipedrive gebruikers en Sales mensen.. Niet alleen de Nederlandse maar ook de allereerste in het algemeen sinds we live zijn gegaan iets meer dan 1,5 maand geleden. Jullie hebben alleen een uitnodiging ontvangen in de kalendar en ik hoop dat jullie in grote getallen komen!

Mocht ik je gemist hebben let me know en ik voeg je toe 

Agenda
~5 min korte voorstel ronde~10 min Pipedrive's product roadmap (kort stukje van mijzelf wat betreft de korte termijn plannen)
~15 min Alternatieve gebruiksmanieren voor Pipedrive
~15 min Tips en tricks om jouw team alles bij te laten houden
~ 15 min Algemene vraag en antwoord ronde

Bij vragen mail mij aub op mike@pipedrive.com 
De Zoom link on de meetup bij te wonen staat in de kalender uitnodiging. Mocht je actief mee willen doen zorg dan dat er een microfoon en eventueel camera bij de hand is.

Ik heb er zin in en tot donderdag!