Zijn er nog Pipedrive gebruikers die deze melding hebben gekregen?

 

Bij het openen van mailverkeer onder een deal verscheen deze melding. 

Het is verder onmogelijk om de mails opnieuw te bekijken die eerder werden verstuurd...