Vraagje: Heeft er iemand suggesties voor het integreren van facturatie met Pipedrive? Ik wil graag d

Hugo_5566
Hugo_5566 Member Posts: 7
Second Anniversary Name Dropper First Comment
edited July 2022 in Sales CRM #1
Vraagje: Heeft er iemand suggesties voor het integreren van facturatie met Pipedrive? Ik wil graag deals die zijn gescoord factureren. Vooralsnog klop ik de gegevens over in Snelstart en stuur vanuit daar de factuur. De 'standaard oplossingen vanuit Pipedrive' Xero en Quickbooks kennen geen functie om automatisch betalingen vanuit de bank te kunnen matchen met je invoices voor zover ik kan zien. Alvast dank Hugo

Answers

 • Pieter van der Hoeven
  Pieter van der Hoeven Member Posts: 4
  edited July 2022 #2

  Ha Hugo, wij willen graag overstappen naar Xero, maar lopen ook tegen dit probleem aan. Het lijkt erop alsof deze oplossing wellicht gaat werken: https://integrations.myponto.com/

  Als je zoekt op Xero, krijg je het integratie verzoek te zien. Als jij dat ook invult, krijgt het verzoek meer gewicht, volgens mij is Ponto een elegante oplossing en je zou het zelfs aan elkaar kunnen knopen met Zapier, zo te zien.

  https://integrations.myponto.com/
 • Erik Bangert
  Erik Bangert Member Posts: 2
  Third Anniversary Photogenic First Comment
  edited July 2022 #3

  Hallo Hugo en Pieter,

  Ik heb sinds een aantal jaar Moneybird via Zapier gekoppeld aan Pipedrive. Dit geeft geen volledige integratie maar werkt bij mij uitstekend, wel jammer dat niet alles centraal is te registreren en verwerken.

 • Mike van der Valk
  Mike van der Valk Product Manager Posts: 3,239
  2500 Comments 100 Likes Third Anniversary 5 Answers
  PRODUCT MANAGER
  edited June 2020 #4
  @Tjalle Kuijt @Frits Strating @Bert Calatz suggesties eventueel die @Hugo kunnen helpen?
 • Bert Calatz
  Bert Calatz Member Posts: 63
  10 Comments Community Driver
  edited July 2022 #5

  Hoi @Hugo ,

  Ik ben nog geen goed werkende oplossing tegengekomen. Ik kan mij voorstellen dat er met de api wel een oplossing te maken is waarbij je gewoon met SnelStart kan blijven factureren zonder te hoeven 'overkloppen'.

   

  https://community.pipedrive.com/user/hugo
 • Sarah_5083
  Sarah_5083 Member Posts: 8
  edited July 2022 #6

  Wellicht een optie: Via Gendoc (zie marktplaats) $ 0,25 per verzonden factuur/ offerte/ presentatie. 

 • Lucy_6988
  Lucy_6988 Member Posts: 1
  edited July 2022 #7

  Wij lopen hier tegen hetzelfde aan. Zit eraan te denken om een diepgaande integratie te ontwikkelen met Moneybird. Zijn er hier meer mensen die dit kunnen gebruiken?

 • Arnoud Post
  Arnoud Post Member Posts: 3
  edited August 2020 #8
  Met Zapier zou je een heel eind kunnen komen. Snelstart heeft afhankelijk van je abonnement ook een API mogelijkheid. Al moet je door een heel test proces om iets te implementeren. Moneybird en Reeleezee zouden wellicht makkelijker zijn. Moneybird heeft bijvoorbeeld al een native Zapier integratie.

  Ook gezien de comments die al gegeven zijn, wat is nodig. Alleen een factuur aanmaken? Ook gelijk verzenden? Ook weer terug te vinden in Pipedrive? Afhankelijk van de antwoorden kan het simpel, of moet je enorm gaan bouwen. Je bent ook enorm afhankelijk van de API mogelijkheden van je boekhoudpakket.