Remove activities from the main list

Bjørn-Henning Opheim
Bjørn-Henning Opheim Member Posts: 58
5 Likes First Anniversary Name Dropper First Comment
edited July 2022 in Ideas and Product Feedback #1

Hello.I think it should be possible to have the activities from a project NOT show up in the standard activities list. If we have many project ongoing, it clutters up the activities a lot. Could we maybe have a toggle?

0
0 votes

· Last Updated -

Comments

  • Boris Tsibelman
    Boris Tsibelman Member Posts: 851
    5 Likes Premier Solution Provider First Anniversary First Answer
    edited June 2022 #2

    The way it works now, you can get rid of them using a custom filter

  • Mike van der Valk
    Mike van der Valk Pipedrive Team Posts: 3,092
    First Anniversary 5 Insightfuls 5 Likes 5 LOLs
    PIPEDRIVE TEAM
    edited May 2022 #3

    Hey @Bjørn-Henning Opheim indeed applying a filter can now remove them from the list or in other words filter them out. Could you explain to me please, do you still need them on this list but do you just sometimes want to exclude them or is it something else?

  • Bjørn-Henning Opheim
    Bjørn-Henning Opheim Member Posts: 58
    5 Likes First Anniversary Name Dropper First Comment
    edited May 2022 #4

    The way it works now, you can get rid of them using a custom filter

    I can not find anything in the filter regarding "Projects"? Can you show me?

  • Bjørn-Henning Opheim
    Bjørn-Henning Opheim Member Posts: 58
    5 Likes First Anniversary Name Dropper First Comment
    edited May 2022 #5

    Hey @Bjørn-Henning Opheim indeed applying a filter can now remove them from the list or in other words filter them out. Could you explain to me please, do you still need them on this list but do you just sometimes want to exclude them or is it something else?

    If we can use a filter it might be sufficient. I mean if we use a template to open new projects, many of the tasks will have the same name. So it shows a list of the same task, but of course on different clients. Maybe the tasks should automatically ad the client name in the title? I dont know if you understand what I mean?

  • Mike van der Valk
    Mike van der Valk Pipedrive Team Posts: 3,092
    First Anniversary 5 Insightfuls 5 Likes 5 LOLs
    PIPEDRIVE TEAM
    edited June 2022 #6

    The way it works now, you can get rid of them using a custom filter

    @Bjørn-Henning Opheim we should hopefully release that column this week!