Asking advice on filling pipedrive fields #data

Options
José_82426
José_82426 Member Posts: 7
edited July 2022 in Sales CRM #1

Guys, I have a challenge here at the company. How can I ensure that a specific, very important field is always filled in? 

I already set it to Required and Important within Pipedrive, but I found "holes".

 

Comments

  • Amit Sarda (AmitSarda.xyz)
    Amit Sarda (AmitSarda.xyz) Member Posts: 1,532
    First Anniversary First Answer 5 Up Votes 5 Likes
    edited June 2022 #2
    Options

    If you found 'holes', you should raise it to Pipedrive Support.

  • ADRIANA WALTER
    ADRIANA WALTER Member Posts: 3
    Photogenic First Anniversary
    edited July 2022 #3
    Options

    Para usar o recurso Campos Obrigatórios, vá em Configurações > Campos de dados. Ao adicionar um campo personalizado, você verá a opção de torná-lo obrigatório.

    To use the Mandatory Fields feature, go to Settings > Data Fields. When adding a custom field, you will see the option to make it mandatory.

  • José_82426
    José_82426 Member Posts: 7
    edited June 2022 #4
    Options

    Para usar o recurso Campos Obrigatórios, vá em Configurações > Campos de dados. Ao adicionar um campo personalizado, você verá a opção de torná-lo obrigatório.

    To use the Mandatory Fields feature, go to Settings > Data Fields. When adding a custom field, you will see the option to make it mandatory.

    Ei Adriana, obrigado. O campo já está como obrigatório, mas observei que em alguns Negócios perdidos estão vazios.

  • ADRIANA WALTER
    ADRIANA WALTER Member Posts: 3
    Photogenic First Anniversary
    edited June 2022 #5
    Options

    Para usar o recurso Campos Obrigatórios, vá em Configurações > Campos de dados. Ao adicionar um campo personalizado, você verá a opção de torná-lo obrigatório.

    To use the Mandatory Fields feature, go to Settings > Data Fields. When adding a custom field, you will see the option to make it mandatory.

    Ah, entendi... Como será que burlaram, né?

  • ADRIANA WALTER
    ADRIANA WALTER Member Posts: 3
    Photogenic First Anniversary
    edited June 2022 #6
    Options

    Para usar o recurso Campos Obrigatórios, vá em Configurações > Campos de dados. Ao adicionar um campo personalizado, você verá a opção de torná-lo obrigatório.

    To use the Mandatory Fields feature, go to Settings > Data Fields. When adding a custom field, you will see the option to make it mandatory.

    Estava pensando, será que faz sentido pra sua empresa verificar o Score de uso do pipedrive para verificar como estão esses dados? O CRM Score tem uns dias de uso grátis, acho que pode ajudar vocês com isso também.
    app.hubkn.com

    Depois me conta o que achou!

  • José_82426
    José_82426 Member Posts: 7
    edited June 2022 #7
    Options

    Para usar o recurso Campos Obrigatórios, vá em Configurações > Campos de dados. Ao adicionar um campo personalizado, você verá a opção de torná-lo obrigatório.

    To use the Mandatory Fields feature, go to Settings > Data Fields. When adding a custom field, you will see the option to make it mandatory.

    Vou procurar saber mais e te dou um feedback. Muito obrigado!