Please help me with a font problem :)

Léon Lamotte
Léon Lamotte Posts: 1
edited July 18 in Sales CRM #1

Unable to use 'Source San Pro' font anymore: Why? 

 

I sent this template 
with: 
- source san pro font everywhere
- black colour everywhere
- normal font size everywhere

I've removed the style before doing all of this. 

Here is before
 

image


Here is what I've received

image

 

Question is why? 
Can anyone help? 

thank you a lot in advance! will save me 

Cheers from Berlin 
Leon 



 

62a9fabe63a6f42395a96078_58287.png
62a9fad5486c57649c358e10_35416.png

Comments

  • Andreia Freixo
    Andreia Freixo Moderator Posts: 191 PIPEDRIVE CUSTOMER SUPPORT
    Pipedrive Employee
    edited June 22 #2

    Hi Léon!

    This is indeed not expected. Could you please reach out to our lovely support team so we can check this more in-depth with you?

    Thank you!

  • Felippe Silveira
    Felippe Silveira Posts: 1
    edited June 21 #3

    Hi Léon!

    This is indeed not expected. Could you please reach out to our lovely support team so we can check this more in-depth with you?

    Thank you!

    I'm having the same problem!

  • Michael Gramkow_59393
    edited June 21 #4

    Hi Léon!

    This is indeed not expected. Could you please reach out to our lovely support team so we can check this more in-depth with you?

    Thank you!

    Hi,

    Same here, emails that appear to be formatted just fine as sans serif in Pipedrive email templates end up arriving to appear in a sincerely NOT wanted different serif font, thereby i.a. clashing with font used in included images. 

    Why does this happen and more importantly how can one fix this ASAP? 

    With hundreds of e-mails sent per day to customers it is very annoying to not have proper control over look & feel of customer communication, especially as it appears in this erratic format

    Regards
    MBG
     

  • Alexander Dryselius
    edited June 21 #5

    One of my colleagues is experiencing the same issue. Despite having Sans Serif as default in Gmail and in her signature, it seems to use different fonts in the customized fields.

  • Lars Costers
    Lars Costers Posts: 2
    edited June 22 #6

    Hi Léon!

    This is indeed not expected. Could you please reach out to our lovely support team so we can check this more in-depth with you?

    Thank you!

    Same problem here.. Really annoying

  • Lars Costers
    Lars Costers Posts: 2
    edited June 22 #7

    Hi Léon!

    This is indeed not expected. Could you please reach out to our lovely support team so we can check this more in-depth with you?

    Thank you!

    Same problem here.. Really annoying

  • Michael Gramkow_59393
    edited June 22 #8

    Hi, 

    have brought this topic to the attention to first level service (not much help beyond standard replies, which I understand).

    Can Pipedrive rule out that this is probably affecting everyone sending E-mails right now?

    If true, that is a MAJOR error, given the countless e-mails sent to leads, deals et al. 

    Would be great to hear more about this and why this cannot be fixed quickly (given the size and impact of the issue).

    Any help in this, Pipedrive?

    Kindly

    M.